Hantverk på hög nivå, Stockholm

En råvind med potential och en modig beställare. I tätt samarbete växte vindsvåningen fram steg för steg. Mottot "ingen kommer ihåg en fegis" höll hela vägen, det blev en vindsvåning utöver det vanliga som kommer att stå sig över tid.

Utsikten över Stockholms takåsar är hisnande men inne är man väl omhändertagen. Inget har lämnats åt slumpen och resultatet är ett fint sammansatt hem där såväl våra som hantverkarnas yrkeskunskaper satts på stora prov. Inredningen i trä samsas med stenarbeten på hög nivå. Den öppna spisen upplevs som huggen på plats och träarbeten i kök och kassettak som utmejslade ur massiva stycken. Det är helt, omhändertaget och mjukt. Omsorg i varje detalj.
Det är ovanligt att få äran att jobba med en sådan beställare och att ha tillgång till så skickliga yrkesmän, som vet vad som krävs och som klarar av att leverera i samarbete. Det är inte lätt men resultatet visar att det definitivt är möjligt.

Byggare är Bengt Borup AB. Stockholms inredningssnickerier och Sjölinders har levererat inredning och stenarbeten står Södermalms sten och Stenfirman Törner för. Hatten av till er alla!

Mottot "ingen kommer ihåg en fegis" höll hela vägen, det blev en vindsvåning utöver det vanliga som kommer att stå sig över tid.

FAKTARUTA
Uppdrag Vindsombyggnad
Plats Centrala Stockholm
Beställare Privat
Byggår 2015
Ansvarig Svante Bengtsson
Projektgrupp Cajsa Ehlin